pühapäev, märts 1

Leib

Ma ei hakanud oma leibu pildistama, aga hõiskan siiski - järjest paremkas läheb! Juuretis küll ei vahutanud nii nagu peab ja mul jõudis juba tuju ära minna, aga leivad hakkasid esimest korda kerkima ja ei jäänud enam seest nätsked! Ma olen nii jube rahul. Toivo siin arvutas ka veidi - umbes kolm kilo leiba maksab 22 krooni (arvutas ta siis kokku kõik koostisained ja ka elektrikulu). Tasub ikka mässata. Nüüd vaja veel koorik pehmemaks saada :P

Ja oma tehtud leib maitseb niiiiiiiiiiiiiiiii hea :)))))

2 kommentaari:

mutukas ütles ...

Kooriku saad pehmeks nii, et kui võtad ahjust, siis pane leib niiske käteräti sisse, või määri lihtsalt peoga leib veega üle ja siis käteräti alla. nii läheb koorik pehmeks!
kust sa oma leivaretsepti võtsid? äkki jagad infi.

Riin ütles ...

Tegin seda kõike, aga koorik oli ikka kõva. Lõpuks sain niimoodi pehme kooriku, kui keerasin ahju kuumust kiiremini vähemaks. Leiva retsepti leidsin siit - kokkama.blogspot.com